Inlocuitor de oua, 100% vegetal bio 20g Biovegan
Fara gluten!
Vegan!
Inlocuitorii de oua pe baza de plante sunt folositi in produse de patiserie dulci, cum ar fi vafe si clatite. Sau in feluri de mancare copioase precum clatite cu cartofi si legume.
Ingrediente: faina dulce de lupin*, agent de ingrosare: guma de salcam*, faina de porumb*, proteina de in*, proteina de floarea-soarelui*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE.
Valori nutritionale medii per 100g: Energie: 1349 kJ / 324 kcal, Grasimi: 8,4g din care acizi grasi saturati: 1,2g, Carbohidrati: 14g din care zaharuri: 6,6g, Fibre: 37g, Proteine: 30g, Sare: 0,04g.
Mod de preparare:
Dozare: 5g corespund la aproximativ 1 lingurita inlocuitor de ou. 5g si 50ml apa inlocuiesc 1 ou intreg.
Pregatire: Se amesteca 5g de inlocuitor de oua vegetal cu 50 ml apa. Apoi adaugati celelalte ingrediente lichide si bateti-le impreuna pana se spumeaza. Se amesteca bine ingredientele uscate si se amesteca cu lichidul rezultat pentru a forma o masa uniforma.
Nota: Nu este potrivit pentru prepararea oualor amestecate sau prajite.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj
Producator: Biovegan GmbH Germania