Lintea rosie bio este caracterizata ca fiind una dintre cele mai bogate surse de proteine alaturi de soia, fasole sau mazare. Totusi, un lucru interesant este ca lastarii de linte sunt o proteina completa, avand in compozitie toti cei noua aminoacizi esentiali consumului zilnic uman.
Deci, daca vrei sa beneficiezi de nutrientii acestia sanatosi poti consuma lintea si sub aceasta forma. In rest, o poti combina cu alte alimente pentru a-ti lua si restul de aminoacizi (de exemplu, cu cerealele).
Pe langa cantitatea buna de nutrienti necesari pentru vegetarieni, lintea rosie bio este foarte versatila, prin simplul fapt ca exista mai multe tipuri de linte, care pot fi folosite in diverse mancaruri.
Consumul de linte rosie bio ofera un gust usor dulceag, se face galbena la fiert si se inmoaie destul de tare, fiind indicata pentru diverse piureuri.
Indicatii ca sa gatesti corect linte rosie: dupa fierbere o poti servi in supe, salate sau preparate cu orez ori legume.
Ingrediente: linte rosie bio din agricultura ecologica.
Detalii Linte rosie, BIO 500g
Cantitate 500 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)