MALT DIN ORZ BIO 400 G
Ingrediente: malt din orz*.
*=din culturi certificate ecologic.
Sirop ecologic lichid de orz maltat, obtinut prin hidroliza fainii de orz cu malt folosind enzime naturale.
Utilizare: Ca indulcitor /culorant natural /aroma pentru cereale. Ideal pentru prepararea de biscuiti, lactate si produse vegetale (bauturi,iaurturi, deserturi etc.), produse pe baza de cereale (batoane si alimente pentru mic dejun), cofetarie, panificatie, gustari, zaharoza si inlocuitori de miere, etc.
Conditii de pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Dupa deschidere se va pastra la rece.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Origine: Franta
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1313 kJ / 314 kcal
Grasimi, din care: 0,2 g
- acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati, din care: 73,5 g
- zaharuri 50,5 g
Proteine 4,4 g
Sare 0,05 g
Mai jos gasiti cateva idei de a folosi melasa:
Puteti adauga in fasole
Confera un gust minunat si aparte prajiturilor si dulciurilor in general
Ungeti carnea de pui sau curcan pentru o culoare si un gust bogat
Poate inlocui zaharul cu succes
O lingurita de melasa intr-un castron de iaurt natural face din acesta un desert delicios si sanatos.