-cu samburi-
Maslinele Kalamata sau Kalamon cum se mai numesc sunt specifice din sudul Greciei, gasindu-se doar in peninsula Peloponnese. Sunt considerate o delicatesa printre masline, fiind mari, carnoase si cu o aroma intensa. Sunt inchise la culoare.
Maslinele comercializate de noi provin de la un mic producator din Peloponnese, familia Stamatakos. Sunt recoltate manual, fiind procesate cu o masina speciala de vidat si pastrate in containere speciale facute la comanda din sticla, in putin ulei de masline extravirgin fabricat de acelasi producator.
Modul de pastrare al maslinelor Kalamata pana sunt gata de consum este unul traditional fiind pastrat de generatii in familia micului producator Stamatakos. Maslinele isi pastreaza toate calitatile, fiind un deliciu de servit la fiecare masa.
Ingrediente: masline Kalamata*, ulei de masline extravirgin*, sare, cimbru*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 1046kj / 250kcal
Grasimi: 24g din care saturate 2.5g
Carbohidrati: 6.7g din care zaharuri 0g
Fibre: 6.7g
Proteine: 2.1g
Saruri: <0.12g
Produs traditional grecesc
Fabricat in Grecia
Produs certificat ecologic
250g