faina din spelta** tip 630, zahar din trestie de zahar*, bucatele de ciocolata amaruie 15% (zahar din trestie de zahar*, masa de cacao*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de floarea soarelui*), amidon de porumb*, pudra de cacao* 5%, praf de copt (agent de coacere: bicarbonat de sodiu, acidifienti: monopotasiu, amidon de porumb*),faina din spelta** prajita 1%,
vanilie*, sare de mare.
*provin din agricultură ecologică
** provin din agricultura biodinamica (72%)
Continut lactoza <0,1g/100g
Mod de preparare: 1.Cu lapte si ou: 75g unt, 2 oua si 75ml lapte. a. Se incalzeste cuptorul la partea de jos si la cea de sus la 175*C. b.Se toarna continutul plicului intr-un vas. c. Se amesteca untul si ouale, dupa care se adauga laptele amestecandu-se
continuu. d. Continutul se amesteca cu un tel pana cand se obtine un continut cremos. e. Intr-o tava speciala de Muffins (briose) se aseaza foile de copt in forma de Muffins apoi se toarna din continut pana la jumatatea fiecarei forme. f. se coace la cuptor timp de cca. 25 min. 2. Preparare vegana: 100g margarina fina si 100ml apa. a. Se incalzeste cuptorul la partea
de sus si jos la 175*C. b. Se toarna continutul plicului intr-un vas. c. Se amesteca apa rece si margarina. d. Se amesteca continutul pana la omogenizare. e. Intr-o tava speciala de Muffins (briose) se aseaza foile de copt in forma de Muffins apoi se toarna din continut pana la jumatatea fiecarei forme.f. se coace la cuptor timp de cca. 25 min.
gluten din alte cereale, proteina din lapte, susan