*provin din agricultura ecologica
Mod de preparare:
1.Cu lapte si ou:200g unt, 2 oua si 100ml lapte.
a. Se incalzeste cuptorul la partea de jos si la cea de sus la175*C.
b.Se toarna continutul plicului intr-un vas.
c. Se amesteca untul si oua , dupa carese adauga laptele amestecandu-se continu.
d. Produsul rezultat se toarna intr-o tava si se intinde pe toata suprafata tavii. e. Se introduce tava la partea de mijloc a cuptorului si se lasa la copt apoximativ 25 min. f. se scoate din cuptor, se lasa la racit dupa care se taie in bucati.
2.Preparare vegana: 150g margarina fina, 2 lingurite de faina de seminte de roscove sau 2 lingurite de faina de soia, 100ml apa sau bautura de soia.
a. Se incalzeste cuptorul la partea de
sus si jos la 175*C.
b. Se amesteca intr-un vas margarina cu apa rece sau bautura de soia.
c. Se toarna continutul plicului intr-un vas, se adauga faina de roscove sau faina de soia si se amesteca, dupa care se adauga amestecul cu apa si margarina.
d. Se toarna amestecul intr-otava si se uniformizeaza dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de circa 25 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie bucatele.