Ingrediente:
fulgi integrali de ovaz* fara gluten, seminte de in auriu zdrobite 12%, seminte de in auriu* 8%, seminte de floarea soarelui*, susan*, mei auriu* 6,5%, seminte de dovleac*, seminte de dovleac macinate , tarate de psyllium* macinate, sare de mare, curcuma*
*provin din agricultura ecologica
Mod de preparare:
1.Se toarna continutul pungii intr-un vas, peste care se toarna 500ml apa rece.
2.Se framanta bine aluatul si se pune 3 ore in frigider sau chiar peste noapte.
3. Se scoate aluatul de la rece si se aseaza intr-o tava cu dimensiunile 25cm x 10cm.
4.Cu ajutorul unei raclete se aseaza bine aluatul si se netezeste.
5. Se aseaza painea in cuptorul rece si fara a fi incalzit in prealabil se seteaza pe 200*C la partea de sus si la cea de jos si se lasa la copt pentru 80 minute.
6.Se Dupa ce se coace se scoate din cuptor si imediat se scoate din forma dupa care se lasa la racit
Valori nutritive:
kj: 1846
kcal: 443
grasimi: 23g
acizi grasi saturati: 3,3g
glucide: 34g
zaharuri: 0,9g
fibre: 13g
proteine: 18g
sare: 1,4g
fier: 5,7mg(41%)
magneziu: 222mg(59%)
zinc: 4,4mg(44%)
Alergeni:
susan