fulgi de ovaz* integrali fara gluten, samburi de bostan*, samburi de floarea soarelui*, seminte de in* sparte, susan*, seminte de in*, seminte de chia*, fulgi integrali de mei*, coaja de psyllium* macinata, sare de mare
*provin din agricultura ecologica
Mod de preparare:1.Se toarna continutul pungii intr-un vas, peste care se toarna500ml apa rece.2.Se framanta bine aluatul si se pune 3 ore in frigider sau chiar peste noapte.3. Se scoate aluatul de la rece si se aseaza intr-o tava cu dimensiunile 25cm x 10cm.4.Cu ajutorul unei raclete se aseaza bine aluatul si se netezeste.5. Se aseaza painea in cuptorul rece si fara a fi incalzit in prealabil se seteaza pe 200*C la partea de sus si la cea de jos si se lasa la copt pentru 80 minute.6.Se Dupa ce se coace se scoate din cuptor si imediat se scoate din forma dupa care se lasa la racit.
susan