Recomandat pentru pilaf.
Orezul brun este bogat în substante nutritive si nu are prea multe calorii, constituind astfel un aliment indicat si în dieta de mentienere a greutatii optime.
Cerealele integrale, asa cum este orezul brun, sunt bogate în fibre si asigura o digestie buna si o greutate optima. Mai mult, orezul brun este bogat în minerale esentiale, incluzând magneziu si mangan, precum si fitonutrienti bioactivi, cum ar fi lignani, fitoestrogeni si compusi fenolici. Orezul brun este un aliment fara gluten, care nu contine grasimi rele sau colesterol (ci numai urme de grasimi si sodiu).
Ingrediente: orez brun*
* din culturi certificate ecologic.
Produsul nu este obtinut cu organisme modificate genetic.
Valori nutritionale medii |
per 100 g |
Valoare energetica |
1574 kJ / 370 kcal |
Grasimi |
2.6 g |
- din care acizi grasi saturati |
0.6 g |
Carbohidrati |
78.0 g |
Fibre |
5.6 g |
Proteine |
6.3 g |
Origine: Thailanda
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj