Planta erbacee asiatica, cultivata intensiv pentru semintele sale utilizate in alimentatie.
Orezul negru bio este bogat in antioxidanti numiti antocianine, ce previne formarea radicalilor liberi, incetineste imbatranirea si previne bolile.
Culoarea sa rosie inchisa, aproape de negru, este data de bogatia in aminoacizi, fibre, fosfor, vitamina B5, si minerale (calciu, fier, zinc, seleniu). Orezul negru are aroma de nuca si de paine proaspat coapta, atunci cand este gatit.
De asemenea, extractul de orez negru bio ajuta si la reducerea colesterolului. Consumarea unei portii de orez negru in fiecare zi ar putea conduce la intarirea sistemului osos si a celui muscular, la energizarea organismului si la prelungirea tineretii organismului.
Totodata, consumarea de orez negru ajuta la imbunatatirea memoriei si la fluidizarea circulatiei sangvine. Orezul negru se poate include si in dieta celor care sufera de diabet.
Ingrediente: orez negru bio din agricultura ecologica.
Detalii Orez negru, integral, BIO 500g
Cantitate 500 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)