OREZ BIO SHIRATAKI PE BAZA DE KONJAK, 294 G ARCHE
Orez din faina de konjak - Low carb**.
Arche Orez Shirataki este fabricat in Japonia din fibra glucomannanului din radacina de konjac. Prin urmare, este foarte satios. In Asia, produsele din konjac sunt apreciate ca facand parte in mod traditional dintr-o dieta cu continut scazut de calorii. Capata cu usurinta aroma sosurilor si a condimentelor folosite. Cu doar un minut de timp de gatit, este ideal pentru bucataria rapida!
Ingrediente: apa, faina de konjak* (1,9%) (Anirophophallus konjac), hidroxid de calciu.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE (Japonia).
**=sarac in carbohidrati comparativ cu orezul conventional
Dupa scurgerea orezului, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-l bine cu apa. Trebuie gatit 1 minut in apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita.
Continut: 294 g (150 g scurs).
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere pastrati la rece si consumati in curs de 2 zile.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Arche Naturprodukte GmbH
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 35 kJ / 9 kcal
Grasimi, din care: 0,3 g
- acizi grasi saturati 0,3 g
Carbohidrati, din care: 0,3 g
- zaharuri 0,3 g
Proteine 0,3 g
Sare 0,002 g