Obtinut prin fermentarea lenta si de durata a sevei florilor de cocos, acest otet va condimenta intr-o nota specifica, putin dulce.
In acelasi timp, datorita fermentarii sale naturale, este bogat in aminoacizi.
OTET BIO DIN FLORI DE COCOS, 250 ML
Contine: apa, otet din flori de cocos*.
*=din culturi certificate ecologic.
Este obtinut din seva florilor de cocos. Aceasta seva se fermenteaza timp de 8-12 luni, transformandu-se in mod natural in otet, fiind astfel foarte bogat in aminoacizi. Otetul de cocos are un aspect alb tulbure, si un gust putin mai bland decat otetul de mere.
Poate adauga o nota dulce sosurilor pentru salate, marinatelor, supelor si mancarurilor calde.
Conditii de pastrare: la temperatura ambientala.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: Filipine
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 ml
Valoare energetica 26 kJ / 6 kcal
Grasimi, din care: 0 g
- acizi grasi saturati 0 g
Carbohidrati, din care: 13 g
- zaharuri 0 g
Fibre 0,1 g
Proteine 0,2 g
Sare 0,03 g