OU VEGAN BIO, PENTRU RETETE SARATE, 240 G NATUR GREEN
100% vegan
Fara gluten
Fara zahar adaugat
Echivalent a 12 oua
INGREDIENTE: faina de naut*, amidon de porumb*, proteina din mazare*, sare neagra de Himalaya, usturoi*, sare.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Produs fabricat intr-o unitate care proceseaza nuci si soia.
MOD DE PREPARARE: adaugati 65 ml de apa la 24 g de ou vegan si bateti bine cu un tel. Puneti 2 minute intr-o tigaie la foc. Serviti!
RETETA: Omleta de cartofi cu vinete si ceapa
Ingrediente necesare:
250 g de cartofi, 200 g de vinete, 120 g de ou vegan Natur Green, 250 ml de apa, o ceapa mare, ulei de masline, sare fina de Himalaya.
Mod de preparare:
1. Taiati cartofii in felii subtiri, vinetele cubulete si taiati ceapa. Spalati totul foarte bine.
2. Se incinge mult ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu-mare si se adauga cartofii, se prajesc 10 minute. Dupa acest timp se adauga vinetele si ceapa. Se prajeste timp de 6-7 minute. Scurgeti bine si puneti deoparte.
3. Preparati oul vegan impreuna cu apa si un putina sare intr-un castron mare. Se adauga cartofii, vinetele scurse si ceapa.
4. Se incinge o lingura de ulei de masline intr-o tigaie antiaderenta la foc mare si se adauga amestecul anterior.
5. Gatiti pana se aseaza pe fund. Cu ajutorul unei spatule se rastoarna si se prajeste cateva minute pana se inchega, dupa gust.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 240 g
PRODUCATOR: Laboratorios Almond S.L. Spania
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1354 kJ / 321 kcal
Grasimi, din care: 4,2 g
- acizi grasi saturati 1,3 g
Carbohidrati, din care: 52,4 g
- zaharuri 1,7 g
Fibre 10,7 g
Proteine 13,1 g
Sare 2 g