SCHNITZER GLUTENFREE - PAINE BIO FARA GLUTEN CU SEMINTE DE CHIA SI FAINA INTEGRALA DE QUINOA, 500 GR
fara gluten si fara lactoza
acizi grasi nesaturati / acid folic / bogat in fibre
Ingrediente: apa, amidon de porumb*, aluat natural de orez* (faina de orez*, apa), 9% faina integrala de quinoa*, 4% seminte de chia*, seminse de dovleac*, susan*, ulei de floarea soarelui*, faina de porumb*, faina de orez*, seminte de floarea soarelui*, tarate de psyllium*, faina din seminte de in*, proteina de mazare*, dextroza*, sare de mare, drojdie*, agent de ingrosare: guma de guar*, guma de xantan, mirodenii*.
*din culturi certificate ecologic.
Poate contine urme de soia, lupin si oua.
Recomandare pentru un gust perfect: scoateti painea din punga si puneti-o timp de 15 minute in cuptorul preincalzit la 200 grade C, sau prajiti in aparatul de prajit piine feliile individuale.
Valori nutritionale: per 100gr
Energie: 972 kj/232 kcal
Grasimi: 8,2 gr, din care
- acizi grasi saturati: 1,1 gr
- acizi grasi mono nesaturasi: 2,4 gr
- acizi grasi multiplu nesaturati: 4,6 gr
Carbohidrati: 30 gr,
- din care zaharuri : 1,8 gr
Fibre alimentare: 7,9 gr
Proteine: 5,6 gr
Sare: 0,73 gr
Acid folic: 51 micrograme** (reprezinta 26% din doza zilnica recomandata)
A se pastra la loc intunecat si rece.
Greutate totala: 500 gr (2 bucati)
Dupa deschidere a se pastra la frigider. Se consuma in interval de doua zile.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta pana la data imprimata pe capac.
Producator: Schnitzer GmbH & Co. KG, Germania