Alge marine.
Ingredientele provin 100% din agricultura ecologica.
În bucataria japoneza este cunoscut Agarul din secolul XVII. Agarul bio RAPUNZEL se ob?ine de la marine Rotalgenart Gelidium dintr-o zona de coasta protejata din Africa. Acvacultura de alge marine organice este departe de civiliza?ie ?i rute principale marine ?i astfel sunt protejate de poten?iale surse de poluare. Pot fi recoltate pentru sectorul ecologic este doar în aceste zone. Nu numai calitatea apei ?i algele sunt testate în mod regulat, de asemenea ?i trasabilitatea de alge marine.
Algele marine sunt recoltate de scafandri cu mâna Dupa recoltare , algele sunt uscate la soare. Pulberea se extrage cu apa fierbinte, extractul este apoi racit, concentrat prin presare mecanica ?i macinat fin, dupa o faza suplimentara de uscare .
În timpul procesului de produc?ie de minerale ?i acizi gra?i de alge sunt în mare parte pastrate .
Mod de preparare: 1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe sau 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine. Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.
Întrebuintare:
Substanta de gelatinat, se preteaza ca substitut pentru gelatina.