PREMIX BIO PENTRU BISCUITI SPEKULATIUS 180 G BIOVEGAN
Fara gluten
Vegan
Rapid si usor
MOD DE PREPARARE RAPID SI USOR:
PREPARARE:
Goliti amestecul intr-un bol si amestecati usor. Adaugati 75 g de margarina sau unt rece si framantati timp de 2 minute, pana devine neted. Se pune 30 de minute in frigider la odihnit. Se intinde aluatul pana se obtine o grosime de 2-3 mm. Biscuitii se taie si se pun pe o tava de copt tapetata cu hartie. Inainte de coacere se pot pune fulgi de migdale deasupra.
COACEREA:
Cuptorul trebuie preincalzit la 1800 C. Coaceti 8 minute la 1800 C in cuptor cu ventilatie de sus si de jos sau 10 minute in cuptor fara ventilatie la 1800C.
Lasati sa se raceasca pe tava.
INGREDIENTE: faina de orez integral*, zahar pudra*, sirop de orez*, faina de maranta*, faina integrala de ovaz* fara gluten, faina de porumb*, proteine din floarea-soarelui*, faina de lupin dulce*, faina de seminte de chia* (Salvia hispanica) 1,7%, condimente* (scortisoara* , cuisoare*, ghimbir *, anason*, nucsoara*, cardamon*, vanilie bourbon*), caramel pudra* (caramel pudra*, maltodextrina*) proteine de in*, sare, agent de ingrosare: guma de caruba*, guma de guar*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
**=calculate cu margarina.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 180 g
PRODUCATOR: Biovegan GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: Per 100 g**
Valoare energetica 2101 KJ / 503 kcal
Grasimi, din care: 26 g
- acizi grasi saturati 13 g
Carbohidrati, din care: 58 g
- zaharuri 18 g
Fibre 4,5 g
Proteine 7,0 g
Sare 0,30 g