PREMIX BIO PENTRU FOCACCIA, FARA GLUTEN, 500 G BIOVEGAN
Vegan
Fara gluten
Rezulta o Focaccia de ca. 910 g
INGREDIENTE: amidon de porumb*, faina integrala de orez*, amidon de tapioca*, faina alba de orez*, amidon de cartofi*, faina integrala de mei*, faina de porumb*, tarate de psyllium*, sare, pulbere din aluat de quinoa* (94% produse din faina de quinoa*, produse din faina de orez*), must de struguri concentrat*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
Pentru a prepara Focaccia mai aveti nevoie de: 550 ml de apa, 5 linguri (50 ml) de ulei de masline, 1 pliculet de drojdie uscata (7 g), mixer manual cu carlig pentru aluat.
Optional: rosii uscate taiate in jumatati, sare si ierburi pentru presarare.
MOD DE PREPARARE:
1. Puneti amestecul de Focaccia intr-un castron, amestecati-l cu drojdia uscata si apoi adaugati apa si jumatate din ulei. Framantati totul bine cu mixerul manual - mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel.
2. Acoperiti cu un prosop umed si lasati aluatul sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preincalziti cuptorul la 200degC cu vantilati sau 225degC cu caldura de sus/de jos si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa.
4. Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute.
5. Puneti rosiile taiate in jumatati pe aluat, stropiti uleiul ramas peste aluat si presarati cu sare si ierburi.
6. Coaceti focaccia timp de 25 de minute in cuptorul ventilat sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos.
7. Lasati Focaccia sa se raceasca pe un gratar inainte de a o savura.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 959 kJ / 227 kCal
Grasimi, din care: 4,8 g
- acizi grasi saturati 0,8 g
Carbohidrati, din care: 43 g
- zaharuri 1,1 g
Fibre 1,9 g
Proteine 2,0 g
Sare 1,2 g