PREMIX BIO PENTRU MINI COZONAC 180 G BIOVEGAN
Fara gluten
Vegan
Rapid si usor
40% mai putin zahar comparativ cu alte premixuri
MOD DE PREPARARE RAPID SI USOR:
PREPARARE:
Goliti amestecul intr-un bol, adaugati 75 ml de apa si 30 de g de unt sau margarina, apoi amestecati timp de 1 minut pana devine neted. Se lasa 60 de minute la odihnit in frigider. Se framanta putin, dupa care se modeleaza o rola de aproximativ 2 cm grosime si se taie in bucati lungi de 5 cm care vin puse pe tava de copt tapetata cu hartie.
COACEREA:
Cuptorul trebuie preincalzit la 1800 C cu un bol rezistent la caldura in care se pun 250 ml de apa. Coaceti 10 minute la 1800 C in cuptor cu ventilatie de sus si de jos sau 15 minute in cuptor fara ventilatie la 1800C.
NOTA - Femeile insarcinate si copiii cu varsta sub 3 ani nu trebuie sa-l consume. Nu trebuie consumat crud.
INGREDIENTE: stafide*, faina integrala de ovaz* (fara gluten), amidon de porumb*, sirop de orez*, faina de orez*, samburi de caise amare*, faina de radacina arrow*, faina de lupin dulce*, coaja de portocala* (coaja de portocala*, sirop de glucoza-fructoza*, concentrat de suc de lamaie*), citronat* (coaja de lamaie*), sirop de glucoza-fructoza*, concentrat de suc de lamaie*), zahar din trestie*, amarant expandat*, condimente* (cardamom*, coriandru*, coaja de portocala*, ienibahar*, scortisoara Ceylon*, cuisoare*, coaja de lamaie*, anason*, vanilie bourbon*), seminte de chia* (Salvia hispanica), agent de ingrosare: guma de guar*; Praf de copt*1 (amidon de tapioca*, agent de crestere: bicarbonat de sodiu; acidifiant: tartrat de potasiu2; praf din suc de lamaie*, agent de ingrosare: guma de guar*), sare, tarate de psyllium macinate*, proteine de in*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
1=praf de copt Biovegan Meister.
2=patra de vin.
**=calculate cu apa si margarina
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 180 g
PRODUCATOR: Biovegan GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: Per 100 g**
Valoare energetica 1387 KJ / 333 kcal
Grasimi, din care: 13 g
- acizi grasi saturati 5,0 g
Carbohidrati, din care: 47 g
- zaharuri 14 g
Fibre 4,5 g
Proteine 4,3 g
Sare 0,45 g