Premix pentru Paine Crustata Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan
Premix pentru Paine Crustata Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan
Premix pentru Paine Crustata Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan

Premix pentru Paine Crustata Bio Fara Gluten 500 grame Biovegan


In curs de aprovizionare
Introduce-ti adresa de e-mail

2 puncte Bucura-te oricand de punctele tale ! Ele vor fi adaugate in contul tau de client dupa achizitia acestui produs.
Vezi mai mult
23.75 Lei *pret cu TVA (in pret nu este inclus transportul)
Cod Produs: 21143
Code de bare: BV10146
PREMIX BIO PENTRU PAINE CRUSTATA, FARA GLUTEN, 500 G BIOVEGAN
 
Vegan
 
Fara gluten
 
Rezulta o paine de ca. 820 g
 
INGREDIENTE: faina integrala de ovaz* (fara gluten), faina integrala de orez*, amidon de porumb*, faina de porumb*, amidon de tapioca*, faina integrala de hrisca*, pulbere din aluat de ovaz* (fara gluten), proteine din in*, amidon de cartofi*, sare, tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu, agent de dospire: bicarbonat de sodiu, condimente* (coriandru*, fenicul*, anason*, chimen*).
 
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE.
 
Pentru a prepara painea mai aveti nevoie de: 450 ml de apa, 3 linguri (30 ml) de otet***, mixer manual cu carlig pentru aluat, racleta pentru aluat.
 
***=Adaugarea de otet serveste doar la conservarea painii, aceasta ramane proaspata mai mult timp! Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce painea se coace.
 
MOD DE PREPARARE:
 
1. Preincalziti cuptorul la 250degC cu ventilatie sau caldura sus/jos si puneti un vas rezistent umplut cu apa in cuptor. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un castron si amestecati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carligul pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
 
2. Acum framantati usor aluatul in bol cu o spatula si lasati-l in bol 15 minute pana cand cuptorul este bine preincalzit.
 
3. Acum, fara a framanta, rasturnam cu grija aluatul din vas (folositi spatula daca este necesar) pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Nu mai framantati aluatul, altfel nu va deveni aerisit! Crusta aspra are ca rezultat un aspect rustic dupa coacere.
SFAT: Crestati painea la 2-3 cm adancime (de exemplu, in forma de cruce).
 
4. Pudrati painea crustata cu faina din abundenta si coaceti-o in cuptorul preincalzit la 250 degC timp de 10 minute si apoi timp de 45 de minute la 220degC cu circulatia aerului sau la 250degC caldura sus/jos timp de 55 de minute.
 
5. Savurati painea cu crusta dupa ce s-a racit pe un gratar.
 
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
 
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
 
PRODUCATOR: Biovegan GmbH. Germania.
 
VALORI NUTRITIONALE MEDII:      per 100 g
 
Valoare energetica                   1317 kJ / 316 kCal
 
Grasimi, din care:                                19 g
 
- acizi grasi saturati                             2,2 g
 
Carbohidrati, din care:                         21 g
 
- zaharuri                                             0,8 g
 
Fibre                                                    8,9 g
 
Proteine                                               11 g
 
Sare                                                    0,87 g

Recenzii Produs
0 0 Recenzii
Spune-ti parerea acordand o nota produsului



Alti clientii au cumparat si...

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙