PREPARAT PENTRU PRAJITURA CASTANE SOUCHET - FARA GLUTEN!!! (Ma Vie Sans Gluten)
Greutate: 300 g
INGREDIENTE:
Faina de orez alb*, zahar alb din trestie de zahar*, faina de castane*(15%), gris Souchet*(12%), praf de copt* (extract de concentrat de suc de struguri*, amidon de porumb*, bicarbonat de sodiu), praf de vanilie Bourbon *. *provenite din agricultura biologica.MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:
Reteta de baza: Asigurati-va ca aveti urmatoarele ingrediente bio: 60 ml de lapte sau alta bautura vegetala, 50 g de unt sau margarina si 3 oua. Varsati preparatul intr-un castron. Adaugati 60 ml de lapte, 50 g de unt topit si 3 oua. Amestecati manual sau cu mixer electric cateva minute. Varsati apoi amestecul intr-o forma, unsa in prealabil cu unt, si lasati la copt 20 minute la180°C si apoi inca 10 -20 minute la 160°C. Cantitatile din reteta sunt pentru circa 8 portii.VALORI DE ANALIZA NUTRITIONALA MEDIE la 100 gr. preparat, respectiv la 100 gr. prajitura preparata dupa reteta recomandata:
Valoare energetica: 392 kcal / 1651 kJ- respectiv: 366 kcal / 1541 kJ,
Proteine : 4.4 g- respectiv: 7.2 g,
Glucide : 84.2 g- respectiv: 53.8 g,
Lipide : 4.2 g- respectiv: 13.6 g.