Combinatie de 3 alge bio, recoltate manual si deshidratate, ideala pentru consum hidratata in supe, orez, cuscus, tocane, paste sau omlete.
Fara gluten.
Caracteristici: produs bio, fara gluten
Gramaj: 25g
Descriere produs: salata bio bogata in fibre si proteine ce combina 3 tipuri de alge (verde ulva spp, wakame Undaria Pinnatifida , nori Porphyra spp ) de culori diferite, recoltate manual, si deshidratate la temperaturi scazute (pana la 38 deg C). Produsul are consistenta cartilaginoasa si crocanta si se foloseste ca ingredient la prepararea de supe, orez, cuscus, tocane, paste, orez, cuscus sau omlete.
Probios va propune o linie completa de alge marine organice certificate, recoltate manual in Europa si deshidratate la temperaturi scazute: alge wakame, alge dulse, alge nori, agar agar sau amestec de alge.
Ingrediente: Salata verde de mare Ulva spp.*, Alge Wakame Undaria pinnatifida*, Alge Nori Porphyra spp*, in proportii diferite
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica. Alge recoltate din Atlanticul de nord - Golf Biscaia si apele maritime portugheze plus alge cultivate in Nord vestul Pacificului
Poate contine urme de: moluste, crustacee, peste. Acest produs este bogat in mod natural in iod (10495 micrograme/100g).Asigura 6997% din valoarea nutritionala recomandata. Recomandam utilizarea in cantitati mici, sporadic nu mai mult de 1,g(1 lingurita) pe zi pentru o persoana. Fiind un produs recoltat din mare recomandam inainte de folosire o inspectie vizuala inainte de spalare si hidratare pentru a elimina eventualele bucatele de scoici sau alte reziduurimarine ce pot aparea accidental.
Origine: Agricultura UE / non UE
Utilizare: Rehidratate in salate, , taratar sau la pregatirea de supe, crochete, creme, orez, omlete. Utilizare alaturi de peste sau fructe de mare.
Rehidratare: 1. Puneti in apa timp de 5 minute 2. Schimbati apa si lasati alte 5 minute 3. Marimea algelor creste de 6 ori.
Certificare: E5-ECO-022-GA Termen valabilitate: 3 ani de la producere
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Poate exista un strat alb pe algele marine: acesta este un fenomen complet natural datorat prezentei sarurilor existente in mod natural.
Grasimi 1.3g din care acizi grasi saturati 0.6g
Carbohidrati 9.6g
Proteine 19g
Sare 7.6g
Fibre 31g
Valoare energetica la 100g 780kj sau 188Kcal