Caracteristici: produs bio, fara lapte, fara gluten, fara soia Gramaj: 25cl Descriere produs: produs bio vegan utilizat ca smanatana, topping simplu, incorporat pentru a ingrosa sau a deschide un sos ... Delicata si rafinata, se adapteaza la toate micile fantezii culinare sarate si dulci, o alternativa vegetala la preparatele clasice. Partener ideal in bucatarie, smantana de migdale nu contine gluten sau soia, fara zahar*. * contine zaharurile prezente in mod natural. Ingrediente: apa naturala, migdale* (Spania sau Sicilia) partial degresate 6%, agent de ingrosare: caragenan, guma de xantan*. * ingrediente provenite din Agricultura Biologica Alergeni: 0 Utilizare: agitati inainte de utilizare. Acest preparat din migdale poate fi incorporat intr-un piure de legume, in inghetata, intr-un sos sau ingrosat prin adaugarea fie de faina sau amidon din cereale (sos alb, budinci) sau galbenus de ou ( deserturi, placinte, quiche ...) Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere conservati la rece si consumati in 3 zile. Tara de origine: Agricultura UE Fabricat: Franta Certificare: FR-BIO-01 De peste 25 de ani La Mandorle, specialistul in lapte de migdale dezvolta bauturi instant gustoase si inovatoare pe baza de migdale – sursa de minerale precum Calciu, Magneziu. Fosfor, Zinc si Fier. Produsele La Mandorle sunt certificate bio, vegane, fara colesterol, gluten, lactoza sau soia fiind produsele ideale pentru intoleranta la lactoza sau orice fel de dieta. Patentul de producere brevetat de La Mandorle garanteaza o buna digestie si valori nutritionale foarte mari, utilizand faina de migdale obtinuta prin presare la rece si nu simpla spalare a migdalelor utilizata de majoritatea celorlaltor producatori.