Caracteristici: produs bio, proteine vegetale
Gramaj: 500 g
Descriere produs: nedecojita, soia galbena se prepara clasic ca orice leguminoasa . Varietatea aceasta de soia este folosita pentru a face bauturi din soia. Bogate în proteine acompaniaza cerealele ca o alternativa vegetala a proteinelor de origine animala.
Ingrediente: soia galbena (glycine maxima L.)*
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Preparare: se gateste ca si leguminoasele clasice(fasole) lasati la inmuiat o noapte si fierbeti 2 minute. Scurgeti apa si apoi fierbeti in apa curata intre 40 si 60 de minute impreuna cu plante aromatice si alge marine.
Alergeni: contine soia
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Tara de origine: Agricultura non UE
Certificare: Ecocert FR-BIO-01
PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare.
Valoare energetica la 100g | 1350 kJ adica 323 kcal |
Grasimi (lipide) | 18,1g |
Carbohidrati (glucide) | 46,3g |
Proteine | 33,7g |