Compozitia, maleabilitatea si durata de conservare ridicata fac din uleiul de palmier un ingredient usor de integrat în diverse preparate. Uleiul de palmier este o materie prima importanta în industria alimentara. Nu contine colesterol ceea ce îl face unul din cele mai sanatoase uleiuri, fiind utilizat pe scara larga la prepararea produselor de panificatie si patiserie dar si în bucatarie, pentru supe, sosuri sau diverse alte preparate. Are punctul de ardere foarte ridicat, motiv pentru care este unul din cele mai indicate uleiuri de prajit. Practic se poate folosi la prajit chiar de mai multe ori, de aceea fast-food-urile prajesc cartofii de mai multe ori în acelasi ulei de palmier, decolorat, filtrat si rafinat.
Obtinut din ulei brut de palmier provenit din culturi certificate ecologic.
Origine NON EU
Valori nutritionale medii per 100 g (%):
Proteine: 0 %
Carbohidrati: 0 %
din care zahar: 11,9%
Grasimi, din care: 100 %
acizi grasi saturati: 49 %
Fibre: 0 %
Sare: 0%
Valoare energetica: 900 Kcal/ 3700 KJ
Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale.
Loc uscat si racoros
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.