Ulei din seminte de rapita nerafinat, obtinut prin prima presare la rece, fara OMG.
Uleiul de rapita (canola) este recunoscut pentru profilul sau nutritional excelent, continand acizii grasi Omega 3, 6 si 9 in proportie echilibrata, vitamina E si unul dintre cele mai reduse cantitati de grasimi saturate dintre toate uleiurile culinare. Prin comparatie cu uleiul extravirgin de masline, uleiul de rapita presat la rece are mai multa vitamina E si de 6 ori mai multi acizi grasi Omega 3.
Alergeni: poate contine urme de nuci, arahide, soia, seminte susan.
Ingrediente: 100% ulei de rapita ecologic.
Valori nutritionale la 100g: energie 3404kj/ 828kcal, lipide 92g (din care saturate 6g, acid oleic Omega-9 53g, acid alfa linolenic Omega-3 6g, acid linoleic Omega-6 21g); vitamina E 23mg.
Ulei cu discreta aroma dulce de nuca, bogat in vitamina E si Omega-6, ideal pentru dressinguri, sosuri sau supe.
Produs/Cultivat in mai multe tari din EU, imbuteliat in Italia.
Tara de provenienta: Anglia.
Atentie: temperatura maxima de incalzire recomandata 180