Untul de Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria asiatica si orientala. Se obtine prin incalzirea untului la temperaturi joase, untul devenind purificat de reziduri solide si apa, de unde si denumirea de unt clarificat. In mod traditional se prepara din lapte, iar ca alternativa pentru vegani, Bonsan a dezvoltat o varianta vegana din ulei de masline si unt de cacao.
Se foloseste ca inlocuitor de unt, intins pe paine prajita sau in alte produse si retete care necesita unt.
Ingrediente: ulei extravirgin de masline* (76%), unt de cacao* (20.6%), lecitina de SOIA*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 3693kj / 898kcal
Grasimi: 99.7g din care saturate 23.7g
Carbohidrati: 0.3g din care zaharuri 0.2g
Fibre: 0g
Proteine: 0g
Saruri: 0g
Produs certificat ecologic
200g
Tara de origine: Italia