Zahar in amestec cu scortisoara, perfect pentru produse de patiserie cu fructe sau adaugat la preparatele dulci.
Stiati ca?
Desi scortisoara este disponibila pe tot parcursul anului, gustul sau aromat si dulce este ideal pentru lunile de iarna, adaugata peste salate de fructe sau in diverse bauturi, in preparate dulci sau sarate.
Scortisoara poate reduce inflamatiile, are efect antioxidant si antibacterian, fiind un conervant natural foarte bun.
Poate scadea nivelul colesterolului „rau” si ajuta la tratarea diabetului de tip 2 prin scaderea nivelului zaharului din sange si cresterea productiei de insulina in organism (poate ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din singe), are efect anticoagulant.
Are proprietati antifungice (Candida), antivirale si afrodisiace, poate reduce proliferarea celulelor de leucemie si cancer limform, poate imbunatatii functionarea creierului si este un bun remediu pentru durerile de cap.
Ingrediente:
zahar din trestie*, scortisoara macinata* - minim 14% . *ingredient din agricultura ecologica.