Conține: 100% zahăr din flori de cocos*.
*din culturi certificate ecologic.
Origine: Indonezia
Deși primul impuls ar fi să ne gândim că acesta provine din fructele copacului, nucile de cocos, de fapt zahărul este extras din nectarul florilor de cocos.
Este nerafinat și trece printr-un proces de prelucrare destul de simplu, care permite conservarea tuturor nutrienților, vitaminelor și mineralelor.
Zahărul din nucă de cocos este un zahăr gustos, cu o aromă caramelizată.
Acest zahăr se pretează bine la deserturi, în topping-uri și orice rețetă care necesită îndulcire, dându-i o aromă puternică. Puteți folosi pentru a îndulci cafeaua, ceaiul, pentru a face biscuiți și deserturi.
Având un indice glicemic scăzut, zahărul de cocos poate fi folosit și de către diabetici.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Energie | 1620 kJ / 387 kcal |
Grăsimi, din care: | 0,2 g |
- acizi grași saturați | 0,2 g |
Carbohidrați, din care: | 93,4 g |
- zaharuri | 93,1 g |
Fibre | 1,1 g |
Proteine | 1,66 g |
Sare | 70 mg |