ZAHAR BIO DIN CURMALE, 150 G
Soiul de curmale Deglet Noor este folosit la producerea zaharului de curmale. Pulpa complet uscata a fructelor este macinata in pulbere fina de curmale. Zaharul de curmale are aproximativ aceeasi putere de indulcire ca si zaharul rafinat si poate fi folosit practic ca zaharul normal.
Doar pentru bauturi este mai putin potrivit zaharul de curmale, deoarece se dizolva foarte lent si nu complet. Pe langa o dulceata intensa, zaharul are gustul usor de curmale si o nota placuta de caramel. Spre deosebire de zaharul clasic de uz casnic, zaharul de curmale contine, de asemenea, o proportie mare de minerale si vitamine, precum si fibre.
Zaharul de curmale este potrivit pentru gatit si copt.
Acesta nu este un produs rafinat!
Sunt curmale coapte, care dupa deshidratare se macina sub forma de pulbere.
Este o alternativa mult mai sanatoasa pentru indulcirea prajiturilor, etc, mai ales cand vine vorba de produse consumate de copii si persoane cu glicemia ridicata.
INGREDIENTE: zahar de curmale*.
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Origine: Emiratele Arabe Unite
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 383 Kcal/ 1602 KJ
Grasimi, din care: 0,5 g
- acizi grasi saturati 0,05 g
Carbohidrati, din care: 92 g
- zaharuri 68 g
Fibre 3 g
Proteine 7 g
Sare 0,06 g