zahar* brut din trestie, agent de gelificare pectină, lamaie*.
*provin din agricultura ecologica
Cu Biovegan "zahar gelifiant" fără a fierbe, pot fi procesate rapid si usor fructe proaspete și fructe congelate rezultand o pasta plina de vitamine care isi pastreaza gustul de fructe. Gustul neîntrecut și neadulat al fructelor proaspete iese în mod deosebit și face ca acest lucru sa răspândească o experiență de gust! Se realizează rapid și în siguranță. Pregătită în doar 1 minut cu blenderul! Conținut: 115 g (pentru 250 g fructe)
Mod de preparare: (pentru 250g fructe):
1.Se spala fructele dupa care se lasa la scurs si se inlatura samburii si se taie in bucati. Se cantaresc 250g.
2.Se pun fructele bio intr-un vas si se amesteca cu continutul plicului. Daca fructele sunt mai dulci(de exemplu afine), se mai adauga 2 lingurite de suc de lamaie.
3. Cu ajutorul unui mixer sau mecanic se vor mixa timp de 1 minut.
4. Se toarna pireul de fructe ecologice in pahare curate, care se introduc in frigider, unde se lasa 1 ora. Dupa ce se scot din frigider se poate ca pireul sa fie mai tare. Consistenta pireului este data de felul fructelor folosite.