BOABE DE EXPRESSO GLAZURATE IN 3 FELURI DE CIOCOLATA, BIO, 100 G GEPA
Boabe de cafea espresso ecologice revigorante glazurate cu ciocolata cu lapte, ciocolata neagra si ciocolata alba cu cacao de la micii fermieri din Sao Tome.
Mica natiune insulara Sao Tome e Principe a fost candva cel mai mare producator de cacao din lume. Astazi, comertul echitabil poate oferi micilor proprietari din CECAQ-11 un viitor. In calitate de pionieri ecologic, ei furnizeaza cacao de prima clasa, din care este facut stratul fin de ciocolata pentru aceste boabe de cafea.
GEPA reprezinta comertul echitabil de peste 40 de ani. In calitate de pionier al comertului echitabil, scopul nostru este sa facem mai mult si sa depasim criteriile generale ale comertului echitabil.
Ingrediente: ciocolata cu laptedeg* 22% (zahar brut din trestiedeg*, lapte praf integraldeg*, unt de cacaodeg*, masa de cacaodeg*, extract de vaniliedeg*), ciocolata neagradeg* 22% (masa de cacaodeg*, zahar din trestiedeg*, unt de cacaodeg*, pulbere de cacaodeg*), ciocolata albadeg* 21% (unt de cacaodeg*, lapte praf integraldeg*, zahar din trestie Moscabadodeg*, zahar din trestiedeg*, extract de vaniliedeg*), zahar din trestiedeg*, boabe de cafea expresso prajitedeg* 10%, agent de ingrosare: guma arabica*, miere*.
Continut de cacao: 32% in ciocolata alba, 33% in ciocolata cu lapte, 70% in ciocolata neagra.
Poate contine urme de fructe cu coaja si gluten.
deg=din comert echitabil, printre altii de la partenerii comerciali: Manduvira/Paraguay, COOPROAGRO/Republica Dominicana, CECAQ-11/Sao Tome, ATC/Filipine.
Cota de comert echitabil: 99,9%
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Conditii de pastrare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: GEPA - The Fair Trade Company
Valoare energetica 2144 kJ / 505 kCal
Grasimi, din care: 27,8 g
- acizi grasi saturati 17,2 g
Carbohidrati, din care: 53,0 g
- zaharuri 51,8 g
Proteine 6,6 g
Sare 0,13 g