Selectie de cafea ecologica crescuta la altitudine mare, din cele mai bune plantatii din America Centrala. Prajite printr-un proces lent cu ajutorul aerului cald, pentru a intensifica gustul aromat si dulce. Cu un nivel de acidicate scazut. Produs în Italia.
Mod de utilizare: umpleti aparatul de cafea cu apa, pâna la filtru. Adaugati cafea în filtru (doar pâna la jumatate), însa fara sa presati. Aceasta metoda asigura o preparare normala a cafelei, fara a se praji. Pastrati cafeaia într-un borcan ermetic, la un loc uscat si racoros.
Ingrediente: 100% cafea arabica ecologica obtinuta din culturi de la altitudine mare.
Valori nutritionale medii / 100g:
Energie: 1370KJ/331kcal
Grasimi: 10,9g
- din care acizi grasi saturati: 4,7g
Carbohidrati: 18,4g
- din care zaharuri: 0,4g
Fibre: 49,8g
Proteine: 15,0g
Sare: 9,1g
Aceste valori pot avea usoare variatii în functie de fluctuatiile inerente materiilor prime naturale utilizate.
Pastrare: într-un borcan ermetic, la un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta înainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Producator Torrefazione Caffe Salomoni srl, Italia