Descriere
20 de pliculete a 1.8 g de ceai negru ecologic din Sri Lanka, Oxfam Fair Trade.
Ingrediente:
ceai negru*. *ingredient din agricultura ecologica.
Preparare
Se toarna apa fierbinte (90-95 grade Celsius) peste pliculetul de ceai si se lasa la infuzat 2-3 minute.
Stiati ca?
Ceaiul negru, conform unor studii recente, contine teaflavine si tearubigina care, pe langa culoarea inchisa si gustul dinstinctiv al ceaiului negru, confera acestuia beneficii pentru sanatate atribuite initial doar ceaiului verde. Ceaiul negru contine intre 2-4% cofeina care influenteaza gandirea si vigilenta, are rol diuretic si poate reduce simptomele bolii Parkinson, contine antioxidanti si substante care ajuta la protejarea inimii si a vaselor de sange. Ceaiul negru poate fi folosit pentru imbunatatirea vigilentei mentale precum si a abilitatilor de invatare, memorie si pentru procesarea informatiilor, este utilizat pentru tratarea durerilor de cap si a tensiunii arteriale, prevenirea bolilor de inima inclusiv rigidizarea arterelor si a atacului de cord, prevenirea bolii Parkinson si reducerea riscului aparitiei cancerului de colon si stomac, cancerului pulmonar, ovarian si de san, este folosit pentru ameliorarea diabetului de tip 2, a varsaturilor, diareei, tulburarilor gastro-intestinale si ca diuretic, uneori este consumat pentru prevenirea formarii cariilor dentare si a pietrelor la rinichi iar in combinatie cu alte produse este baut si pentru pierderea in greutate.
Produs in Belgia.