Genmaicha este ceaiul verde japonez cu aroma exceptionala, echilibrata, combinând notele subtile de ceai verde cu aroma delicioasa de nuca a orezului brun prajit. Ambalarea este facuta acum cu pliculete fara OMG intr-un ambalaj sustenabil (durabil), fara folosirea capselor si utilizand sireturi din bumbac 100%. Si cutia exterioara este reciclabila si tiparita cu cerneala pe baza vegetala. Ceaiul folosit este cultivat pe dealurile din jurul orasului Kyoto, zona recunoscuta in Japonia ca avand climatul si solul ideale pentru producerea unor ceaiuri de o calitate dintre cele mai bune. Frunzele de ceai recoltate sunt apoi aburite, rulate cu grija si combinate cu orez brun prajit pentru a oferi acea nota unica a ceaiului Genmaicha.
Ingrediente: frunze de ceai verde (Camellia sinensis)* 50%, orez integral copt* 50%. *ingredient cultivat ecologic.
Preparare: pentru o persoana se foloseste un pliculet. Se adauga apa clocotita si se infuzeaza doar 1-2 minute, pentru a pastra cea mai buna aroma.
Produs/Cultivat in Japonia.