Ceaiul verde japonez usor prajit „Hojicha“ Clearspring este calmant si are aroma de fum, fiind obtinut din ceaiul verde cultivat pe dealurile din jurul orasului Kyoto, zona recunoscuta ca avand climatul si solul ideale pentru producerea unor ceaiuri de o calitate dintre cele mai bune. Pentru obtinerea ceaiului Hojicha, sunt selectate frunzele mature de ceai verd. care, fiind lasate sa creasca ceva mai mult decat cele alese pentru ceaiul Sencha, au un continut mai mic de cofeina. Acestea sunt fierte si usor prajite, iar apoi ambalate imediat, pentru a se pastra aroma intacta. Este cea mai populara bautura de zi cu zi in Japonia.
Ingrediente: frunze prajite de ceai verde* (Camellia sinensis). *ingredient cultivat ecologic.
Preparare: folositi un plic pentru o portie. Fierbeti apa proaspata si turnati-o peste plicul de ceai. Aroma cea mai buna se obtine la o infuzare de 2 minute.
Produs in Japonia. Tara de provenienta: Anglia.