Cereale umplute cu scortisoara Ceylon fara gluten, bio, 200g, Super Fudgio
Cereale delicioase tip pernute, fara gluten , cu umplutura de scortisoara Ceylon.
Se pot consuma cu lapte animal sau cu lapte vegetal, sau rontai ca atare cand avem pofta de ceva dulce.
Ingrediente:
Parte de cereale 64%: faina de orez*, granule de porumb*, scortisoara de Ceylon*1%, emulgator: lecitina de soia*. Umplutura de ciocolata-scortisoara 36%: indulcitor: eritritol*, faina de orez*, ulei de floarea soarelui*, unt de cacao*, pudra de cacao degresata*, scortisoara de Ceylon*2,5%, emulgator: lecitina de floarea soarelui*
*Ingrediente din agricultura ecologica
Alergeni:
Arahide si produse derivate
Soia si produse derivate
Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
Nuci, si anume: migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), caju (Anacardium occidentale), nuci pecan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa) , nuci de fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia sau Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, cu exceptia nucilor utilizate pentru fabricarea distilatelor alcoolice, inclusiv alcoolul etilic de origine agricola
Valori nutritionale/100g:
Energie 1524kj/364kcal,
Grasimi 14g din care saturate 3.6g,
Carbohidrati 70g din care zaharuri 0.9g, din care polioli 12g
Fibre: 2.9g
Proteine: 5.2g
Sare: 0.12g
Produs certificat ecologic
200g