Fulgii de alac contin vitaminele A, E si complexul B, mangan, fosfor, magneziu si proteine.
Un avantaj considerabil al fulgilor de alac consta în faptul ca, desi alacul contine chiar mai mult gluten decât grâul normal, chiar si persoanele cu intoleranta la gluten pot consuma acest sortiment de fulgi de cereale bio. Acest lucru înseamna si ca, spre deosebire de alte tipuri de fulgi de cereale, fulgii de alac sau faina de alac poate fi folosita în alimentatia bebelusilor de peste 7 luni.
Recomandat pentru : actiune antioxidanta cu rol de prevenire in bolile de cancer, arterosleroza, pietre la vezica biliara.
Ingrediente: fulgi ecologici de alac*.
* ingredientele provin din culturi certificate ecologic.
Produsul nu contine organisme modificate genetic.
Valori nutritionale/ 100 g
Valoare energetica 1341 kJ/361 kCal
Proteine: 12 g
Grasimi: 1,6 g ,
-din care: grasimi saturate: 0.27,
-mononesaturate: 0.29,
-polinesaturate: 0.83
Carbohidrati: 64 g din care zaharuri: 6.82 g
Fibre: 9 g
Umiditate: 11 g
Valabilitate: A se consuma înainte de: vezi data inscriptionata pe ambalaj
Pastrare: într-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.