Migdalele sub forma fulgilor sunt un produs excelent care trebuie consumat sub orice forma, ca atare la scoala sau la serviciu, precum si copti, adaugati in diferite deserturi, musli sau cerealele de dimineata.
fulgi de migdale*. *ingredient certificat ecologic.
Produsul poate contine urme de migdale amare.
contine migdale, poate contine urme de cereale care contin gluten, alune. alte nuci, susan, soia.
remineralizante si usor laxative, migdalele sunt una dintre sursele cele mai bogate in vitamina E, grupa de antioxidanti ce reduc riscul aparitiei bolilor de inima, al cancerului si al bolii Alzheimer, dar si in vitamine din complexul B (ribooflavina), acizi graşi Omega 6 si minerale (de mangan, magneziu, cupru, potasiu, fosfor, calciu, zinc, fier, potasiu).
In plus, coaja semintelor de migdale are in compozitie polifenoli, respectiv flavonoli, flavonol-5, acizi hidroxibenzoici si flavanone similare celor din anumite fructe si legume.
Conform unui studiu publicat in Jurnalul Asociatiei Americane de Dietetica, consumul semintelor de migdal creste nivelul de vitamina E din plasma si din celulele rosii, micsorand in acelasi timp nivelul colesterolului.
Conform altor studii efectuate, introducerea in dieta a migdalelor poate reduce riscul aparitiei cancerului de colon, poate ajuta la prevenirea bolilor de inima si sustine scaderea in greutate.
Energie: 2244 kJ / 616 kcal
Proteine: 22 g
Grasimi: 54 g, acizi grasi saturati: 3.9 g
Carbohidrati: 5.4 g, zaharuri: 4.8 g
Sare: 0 g