Fulgi fini de ovaz pentru terci.
Produsul poate contine urme de nuci, gluten grau si seminte susan.
Ovazul este bogat in proteine, contine o multitudine de minerale (in special calciu si magneziu), oligoelemente (siliciu, potasiu, fier), fiind in acelasi timp si foarte bogat in vitamine. Prezenta acestor substante nutritive in ovaz duce la buna dezvoltarea oaselor si a dintilor iar cele mai multe dintre mineralele vitale gasite in ovaz sunt, de asemenea, necesare pentru mentinerea unui sistem nervos sanatos.
Ingrediente: ovaz*.
*din agricultura ecologica.
Valori nutritionale la 100g: energie 359kcal/1515kj, proteine 11, carbohidrati 60.4g (din care glucide 1.5g), lipide 8.1g (din care saturate 1.6g), fibre 8.5g, sodiu urme.
Preparare: se adauga 60g de ovaz in circa 500ml apa sau lapte, se fierbe usor aproximativ 10-15 minute si se adauga sare sau zahar, dupa gust.
Produs/Cultivat in Marea Britanie.
Tara de provenienta:Anglia.