Graul spelta (alac) este unul dintre cele mai vechi soiuri de cereale cultivate fiind foarte apreciat pentru gustul sau deosebit (asemanator cu nuca) dar si pentru multitudinea de substante nutritive pe care le contine: mangan, fosfor, magneziu, fibre, proteine, vitaminele A, B, E etc.
Substantele nutritive din graul spelta sunt asimilate mai usor datorita solvabilitatii lor deosebite in apa, ceea ce inseamna ca procesul de digerare este mult mai eficient si mai putin intens.
Ingrediente: 100% Fulgi din Grau Spelta*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Informatii nutritionale/100g:
Energie............329kcal / 1377kj
Grasimi............1.7g
din care grasimi saturate...0.2g
Carbohidrati.....60.3g
din care zahar..................0.7g
Proteine...........17g
Fibre ...............10g
Sare................0.03g
Informatii alergenice: produsul contine gluten si poate contine urme de soia.
Recomandari de utilizare: pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Gramaj: 400g
Tara de origine: Germania