CAJU GLAZURAT CU CIOCOLATA ALBA, BIO, 100 G GEPA
Nuci caju ecologice fragede de la micii fermieri din Honduras in glazura de ciocolata alba cu iaurt.
Trei cooperative de femei si-au gasit drumul catre comertul echitabil prin La Surenita. In armonie cu natura, ele cultiva nuci caju delicioase, care prospera deosebit de bine in tara lor natala, Honduras. Recolta aromata este rafinata in cofetarie cu ciocolata alba cu iaurt care se topeste in gura.
GEPA reprezinta comertul echitabil de peste 40 de ani. In calitate de pionier al comertului echitabil, scopul nostru este sa facem mai mult si sa depasim criteriile generale ale comertului echitabil.
Ingrediente: ciocolata albadeg* (61%) (unt de cacaodeg*, zahar din trestiedeg*, lapte praf integraldeg* 8%, pulbere de smantana*, pulbere de zer dulce*), samburi caju prajitideg* 36%, zahar brut din trestiedeg*, agent de ingrosare: guma arabica*, miere*.
Continut de cacao: 33% in ciocolata alba.
deg=din comert echitabil, printre altii de la partenerii comerciali: Manduvira/Paraguay, COOPROAGRO/Republica Dominicana, CECAQ-11/Sao Tome, La Surenita/Honduras.
Cota de comert echitabil: 80%
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Conditii de pastrare: a se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: GEPA - The Fair Trade Company
Valoare energetica 2348 kJ / 565 kCal
Grasimi, din care: 38,6 g
- acizi grasi saturati 18,8 g
Carbohidrati, din care: 39,1 g
- zaharuri 29,1 g
Proteine 11,9 g
Sare 0,25 g