Descriere
Migdalele sunt un ingredient de baza in prajiturile si dulciurile vegane, pot fi consumate ca atare sau in diverse amestecuri de fructe si seminte, cu lapte sau diverse sucuri naturale ori in musli etc.
Ingrediente:
100% migdale*. *ingredient cultivat ecologic.
Alergeni: produsul poate contine urme de migdale amare, cereale care contin gluten, alune, alte nuci, susan, soia.
Stiati ca?
Remineralizante si usor laxative, migdalele sunt una dintre sursele cele mai bogate in vitamina E, grupa de antioxidanti ce reduc riscul aparitiei bolilor de inima, al cancerului si al bolii Alzheimer, dar si in vitamine din complexul B (ribooflavina), acizi grasi Omega 6 si minerale (de mangan, magneziu, cupru, potasiu, fosfor, calciu, zinc, fier, potasiu).
In plus, coaja semintelor de migdale are in compozitie polifenoli, respectiv flavonoli, flavonol-5, acizi hidroxibenzoici si flavanone similare celor din anumite fructe si legume.