Pâine ecologică fără gluten cu semințe de dovleac și semințe de cânepă.
Ingrediente: apă, făină de orez*, făină din semințe de dovleac* 12%, amidon de cartofi*, făină integrală de orez*, semințe de dovleac* 6%, boabe de soia* 5%, ulei de floarea soarelui*, sirop de glucoză* (porumb*), agent de îngroșare: gumă de guar*, drojdie*, semințe de cânepă* 1%, sare de mare.
*din culturi certificate ecologic.
Rețetă vegan.
În urma producției poate conține urme de arahide, nuci, produse lactate, ou, lupin și susan.
Nota de preparare: este mai gustoastă preparată la toast.
Informații nutriționale |
per 100g |
Valoare energetică |
1132 kJ / 270 kcal |
Grăsimi |
9,9 g |
din care acizi grași saturați |
1,5 g |
Carbohidrați |
29,5 g |
din care zaharuri |
2,2 g |
Fibre |
5,2 g |
Proteine |
13,1 g |
Sare |
1,2 g |
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 400g
Producător: Hammermuhle GmbH.
Produs în Germania