Ideal pentru 250 g de paste, 50 g mazare, 30 g parmezan, 200 g smântâna.
Pentru 3 por?ii.
Fara coloran?i, agen?i de stimulare a aromelor, extracte de drojdii, aditivi ?i arome.
Sfatul nostru pentru pregatire:
250 g de paste, 50 g mazare, 30 g parmezan, 200 g smântâna.
1) Se amensteca pastele nepregatite, brânza parmezan rasa ?i mazare congelata într-un vas.
2) Într-o crati?a, pune?i 500 ml de apa rece ?i smântâna. Se aduce la fierbere ?i se toarna în vasul de cu ingrediente.
3) Gati?i in cuptorul preîncalzit la caldura de sus / jos 200°C timp de aproximativ 25 de minute.
Sosul pentru paste gatit are per por?ie ca. 572 kcal/ 2397 kJ.
Ingrediente: ro?ii* (33%), amidon din cartofi*, sare de mare, ceapa*, zahar brut din trestie*, ceapa ro?ie prajita*, morcovi*, limete*, arpagic*, busuioc*, oregano*, piper*.
*din culturi certificate ecologic.
Informa?ii despre alergeni: poate con?ine urme de mu?tar ?i ?elina.
Garan?ia calita?ii:
Produs în Germania de: Ulrich Walter GmbH
A se consuma de preferin?a înainte de data inscrip?ionata pe ambalaj.