Ideal pentru 3 fileuri de somon ?i 200 g smântâna
Pentru 3 por?ii.
Fara coloran?i, agen?i de stimulare a aromelor, extracte de drojdii, aditivi ?i arome.
Sfatul nostru pentru pregatire:
3 fileuri de somon (aproximativ 350 g) ?i 200 g de smântâna.
1) A?eza?i fileurile de somon poaspete, dezghe?ate sau congelate într-un vas.
2) Se amesteca 100 ml de apa rece, amestec de condimente cu smântâna, apoi se toarna peste somon.
3) Gati?i în cuptorul preîncalzit la caldura de sus / jos 200°C (aer cald 180°C) timp de aproximativ 25 de minute (somonul congelat aproximativ 30 de minute). Servi?i cu orez sau cartofi.
Sosul gratinat de somon gatit are per por?ie aproximativ ca. 417 kcal/ 1731 kJ
Ingrediente: amidon din cartofi*, sare de mare, ceapa*, ceapa ro?ie prajita* (6%), coriandru*, usturoi*, mu?tar* (5%), marar* (3%), curcuma*, piper*, patrunjel*, cui?oare*, frunze de dafin*.
*din culturi certificate ecologic.
Informa?ii despre alergeni: poate con?ine urme de ?elina.
Garan?ia calita?ii:
Produs în Germania de: Ulrich Walter GmbH
A se consuma de preferin?a înainte de data inscrip?ionata pe ambalaj.