Coaja de portocala bio rasa 11 g Biovita
Rafineaza prajiturile, tartele, micile produse de patiserie, deserturile, budincile si bauturile intr-un mod complet natural.
Pentru aproximativ 500 g faina sau 500 ml lichid.
Ingrediente: coaja de portocala* razuita si uscata (97%), ulei de portocala* (3%).
*=din culturi certficate ecologic. Agricultura UE/non-UE.
Informatiile nutritionale sunt supuse fluctuatiilor obisnuite pentru produsele naturale.
Reteta – Monede portocalii
Ingrediente:
500 g faina alba de grau
250 g unt
250 g zahar
3 galbenusuri de ou
1 plicultet de zahar vanilat
1 pliculet de coaja de portocala razuita
o lingura de lapte.
Mod de preparare: amestecati untul si zaharul, adaugati zaharul vanilat, galbenusul de ou, coaja rasa de portocala si framantati cu faina si laptele pentru a forma un aluat. Lasati aluatul sa se odihneasca aproximativ 45 de minute, taiati prajiturile dupa dorinta si coaceti pana devin aurii.
Timp de coacere: 15 minute
Temperatura: ca. 200 C caldura sus/jos
Ventilat: ca. 180 C
Continut: 11 g
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Producator: BIOVITA NATURKOST GmbH. Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 g
Valoare energetica
1352 kJ / 323 kCal
Grasimi, din care:
5,5 g
- acizi grasi saturati
1,6 g
Carbohidrati, din care:
57 g
- zaharuri
24 g
Proteine
4,6 g
Sare
0,08 g