Urcați pe covorul zburător și coborâți în Orient. Cunoscut în Maroc drept ”capul magazinului”, acest amestec de mirodenii fermecător oferă o aromă captivantă și unică. Poate fi folosit la bucate din carne, la orez, ca și aromatizant la cus-cus, la tahini și la diferite bucate vegetariene.
Ingrediente: Coriandru, turmeric, chimion, negrilică (chimen negru), schinduf, boia dulce, scorțișoară Cassia, cardamom, nucșoară, cuișoare, anason, ghimbir, levănțică, foi de dafin, piper negru și ienibahar.
Recomandari: Ras El Hanout este recunoscut ca aromeaza celebrul fel de mancare marocan tagine. O singura lingurita din acest mix de condimente transforma orezul simplu intr-un fel de mancare delicios si exotic. De asemenea, amestecati o lingura de Ras El Hanout cu putin ulei si folositi-l pentru a marina carnea de pui, de vita sau de miel. Nu contine sare sau alti potentiatori de aroma.
Utilizare: Amestecati o lingura de Ras El Hanout cu putin ulei si folositi-l pentru a marina carnea de pui, de vita sau de miel.