Planta ghimbir a fost cultivata mai bine de patru mii de ani in China si India si a ajuns in Occident cam acum doua mii de ani. Ghimbirul este aproape intotdeauna cultivat din bucati de radacina vie, la fel ca si cartofii.
Ghimbirul pulbere bio a fost utilizat ca remediu naturist in toate zonele. Toti cei care nu sunt captivi intr-o cultura tehnologica apeleaza la functia sa sinergica pentru vindecarea racelilor si a gripelor, a starii de greata si a circulatiei proaste.
Proprietati ghimbir ECO pudra la borcan: analgezic, antiartritic, antibacterian, antidiareic, antiemetic, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, antitusiv, antiviral, carminativ, diaforetic, hipotensiv, imunostimulator, inhibitor al elastazei, sinergic, stimulant al circulatiei.
Ghimbirul pudra sau pulbere BIO, se utilizeaza cel mai frecvent drept condiment, in multe ceaiuri sau fresh-uri. Se mai poate folosi la prepararea vanatului, a unor sosuri si pateuri, dar intra si in formula de preparare a unui sortiment de bere.
Ingrediente: ghimbir bio pudra, pulbere (macinat) din agricultura ecologica.
Detalii Ghimbir pudra, BIO ECO 130g
Cantitate 130 g
Certificat RO-ECO-008 produs ecologic (organic, eco, bio)