Mix bio pentru paste si sunca gratinata, 40g Cenovis
Instructiuni pentru paste cu sunca gratinata pentru 2 portii:
Se pun pastele (fara gluten) intr-o tava unsa.
Se taie sunca cubulete si se distribuie uniform peste paste.
Se amesteca continutul plicului in 400 ml apa rece si 100 ml smantana.
Se aduce la fierbere amestecul, se amesteca, si se lasa sa fiarba timp de 1 minut.
Se adauga sosul peste paste si sunca in tava si se distribuie uniform.
Se presara branza deasupra si se coace in cuptorul preincalzit la 200°C (treapta 3 la gaz sau cuptor cu ventilator: 175°C) timp de 25-30 de minute pana devine aurie.
Instructiuni pentru broccoli vegetarian pentru 2 portii:
Blanchetati broccoliul proaspat timp de 2 minute sau decongelati broccoliul congelat.
Distribuiti uniform broccoliul intr-o tava unsa.
Amestecati continutul plicului in 250 ml apa rece, aduceti la fierbere amestecul si lasati sa fiarba timp de 1 minut.
Distribuiti sosul uniform in tava si presarati cu branza.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C (treapta 3 la gaz sau 175°C la cuptor cu ventilator) timp de 15-20 de minute pana devine aurie.
Ingrediente proaspete:
300 g broccoli (proaspat sau congelat)
50 g branza rasa
Ingrediente: LAPTE PUDRA DEGRESAT*, Amidon de porumb*, Maltodextrin*, Sare de mare, 5% Ceapa*, Ulei de floarea-soarelui*, Extract de drojdie, Pastarnac*, Floare de nucsoara*, Piper*, Curcuma*
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE-Non UE.
Acest produs nu contine grasimi de palmier, fara gluten si vegetarian.
Conditii de pastrare: in loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 40g.
Producator: Cenovis, Germania.
VALORI NUTRITIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetica
1395 kJ / 329 kCal
Grasimi, din care
1,9 g
- acizi grasi saturati
0,4 g
Carbohidrati, din care
59,1 g
- zaharuri
27,3 g
Proteine
18,3 g
Sare
10,3 g