Gomasio cu alge si sare de Himalaya e un condiment bogat in proteine si fibre. Poate inlocui sarea in felurile de mancare, dandu-le o aroma specifica.
Caracteristici: produs bio, fara gluten in mod natural, continut bogat de proteine si fibre
Gramaj: 125g
Descriere produs: Gomasio este un condiment obtinut din seminte de susan prajite si batute, amestecat cu un procent mic de sare si alge Nori si Wakame. Combinat crud in feluri de mancare, poate inlocui sarea de masa obisnuita dand aroma si imbogatind cu panache, incepand cu salate, pana la legume, sosuri, orez sau sushi onigiri. Gomasio Probios contine sare roz de Himalaya si este garantat fara gluten.
Ingrediente: susan prajit* 91.7% , sare roz Himalaya 3,8%, fulgi alge nori* (Porphyra yezoensis) 3%, pudra de alge kombu* (Luminaria ochroleuca) 1,5% * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Poate contine urme de Crustacee, Moluste si produse pe baza de crustacee, Nuci, Soia, Peste, Cereale care contin grau, secara, orz, ovaz, spelt, grau Khorasan Kamut
Origine: Agricultura UE/non UE
Certificare ecologica: IT-BIO-014
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Utilizare: poate inlocui sarea de masa obisnuita conferind felurilor de mancare o aroma caracteristica
Grasimi (lipide) 53g din care acizi grasi saturati 7.8g
Carbohidrati (glucide) 0.5g din care zaharuri mai putin de 0.5g
Proteine 21g
Sare 4.2g
Fibre 13g
Valoare energetica la 100g 2415Kj sau 585 Kcal